3 Straffe redenen om nog vóór de zomer onder de zonnebank te gaan:

Reden 1: Je wilt niet spierwit op het strand of aan het zwembad verschijnen

Het leuke aan bruinen: je krijgt er een natuurlijk kleurtje van. Al gebeurt dat in veel gevallen niet vanaf de eerste zonnige vakantiedag. Pas na een week begin je meestal de eerste bruine kleurtjes op je lichaam te zien. Natuurlijk begrijpen we dat je niet spierwit op het strand wilt lopen of aan het zwembad wilt verschijnen.

Ga daarom alvast onder de zonnebank om jouw stralende zomerlook in te luiden. Let wel: overdrijf niet met je zonnebankkuurtjes. Daarom is het handig om een huidanalyse te laten doen, op basis van je huidtype. Zo kan je verantwoord zonnen!

 Reden 2: Je wilt optimale bescherming eens je onder de zomerzon ligt

Een zonnebanksessie of twee – afhankelijk van onder meer je huidtype – bereidt je helemaal voor op zonneklopperij tijdens de vakantie. Eén enkele kuur kan er al voor zorgen dat je huid verdikt, waardoor je zonnebankkleurtje fungeert als extra beschermlaag. Ideaal om zorgeloos te zonnen op het strand, in de tuin of aan het zwembad! Natuurlijk blijft het wel cruciaal om verdere bescherming te gebruiken.

Extra tip: mag je omwille van bepaalde redenen niet zonnen? Bij ons kan je lekker bruinen zonder zon, dankzij onze spraycabines!

Reden 3: Je streeft naar een verhoogde weerstand en stevigere botten

Het laatste wat je wil op vakantie: ziek worden. Ook op dat vlak kan een zonnebankkuur je beschermen. Want onder invloed van zonlicht – net als het type straling (UV-B) dat ook bij de zonnebank wordt gebruikt – produceert je lichaam vitamine D. En die staat garant voor een verhoogde weerstand en sterke botten!

Overtuigd om vandaag al werk te maken van een mooi kleurtje? Bij Ergosun reken je op persoonlijk advies, en indien gewenst krijg je een individueel bruiningsprogramma op maat. Contacteer ons vandaag nog!