Je eigen Ergosun

Onze populairste producten van That´so, PureSun en Tannymaxx zijn ook online te verkrijgen bij:Bij JohnBeerens.com shop je ook haarverzorging van 200+ top-
merken zoals CHI en Kevin Murphy. Bezorging bij u thuis of bij
1500+ DHL Parcelshops.

 

Onze openingstijden

Maandag t/m vrijdag:   09.00 - 21.00 uur                                    

Zaterdag:                     10.00 - 19.00 uur                                 

Zon- en Feestdagen:   10.00 - 17.00 uur                                          

Laad je op met de zon

Wij laden je op met zon en een goed gevoel. Jouw natuurlijke kleur is waar we starten. Met deskundig advies, de juiste producten  en de beste technologie helpen we jou een gezond kleurtje te krijgen. Met de Ergosun chipkaart betaal je gemakkelijk voor jouw zonsessie én doe je er veel voordeel mee. Regelmatig zijn er namelijk oplaadacties waarmee je een mooi bedrag gratis mag besteden in onze zonnestudio's!

Ergosun zoekt zonnige doeners

 

Ergosun zoekt getalenteerde en gedreven mensen die met onze steun een eigen, succesvolle zaak willen opbouwen. Als franchisenemer ben jij de baas in je eigen zaak, maar maak je ook gebruik van de kracht van een sterk merk en de jarenlange expertise die Ergosun nog steeds doet groeien.

                                            

Onze ideale partner
Als onze ideale partner ben jij een zonnige doener die het beste van zichzelf geeft om van jouw zaak een succes te maken. Je slaagt er vlot in om jouw medewerkers te motiveren. Je denkt actief met ons mee over het productaanbod en blijft schaven aan jouw vakkennis die je graag deelt met jouw personeel. Jouw doel?  Het unieke Ergosun-gevoel doorgeven aan jouw klanten, zodat ze ook een volgende keer terugkeren en jouw zaak spontaan aanprijzen in hun vriendenkring.

 

Bekijk onze franchisebrochure.

                 

Zin om je eigen Ergosun te starten?
Herken jij jezelf in deze beschrijving?
Bel ons en we bespreken hoe zonnig onze toekomst samen kan zijn.
0485/520.230