Onze populairste producten van That´so, PureSun en Tannymaxx zijn ook online te verkrijgen bij:Bij JohnBeerens.com shop je ook haarverzorging van 200+ top-
merken zoals CHI en Kevin Murphy. Bezorging bij u thuis of bij
1500+ DHL Parcelshops.

 

Onze openingstijden

Maandag t/m vrijdag:   09.00 - 21.00 uur                                    

Zaterdag:                     10.00 - 19.00 uur                                 

Zon- en Feestdagen:   10.00 - 17.00 uur                                          

Laad je op met de zon

Wij laden je op met zon en een goed gevoel. Jouw natuurlijke kleur is waar we starten. Met deskundig advies, de juiste producten  en de beste technologie helpen we jou een gezond kleurtje te krijgen. Met de Ergosun chipkaart betaal je gemakkelijk voor jouw zonsessie én doe je er veel voordeel mee. Regelmatig zijn er namelijk oplaadacties waarmee je een mooi bedrag gratis mag besteden in onze zonnestudio's!

Wie zijn wij?

 

Ergosun is een steeds vernieuwend zonnecenter. Onze keten telt momenteel 17 studio's in de omgeving van Antwerpen en verder. Wij leggen steeds de nadruk op kwaliteit, hygiëne en comfort in een ontspannen sfeer.
Bij Ergosun krijgt u steevast persoonlijk advies en kan er desgewenst een individueel bruiningsprogramma up maat worden opgesteld. Ons zonnecenter volgt steeds de nieuwste trend en beschikt over de nieuwste toestellen met volledige climatisatie. Ergosun beschikt over ruime cabines waar u zich onmiddellijk op uw gemak.Onze cabines worden na elke beurt volledig schoon gemaakt en de handdoeken vervangen. Op deze manier geniet u steeds van een optimale netheid tijdens het zonnen. We bieden tevens een compleet assortiment aan van verzorgingscosmetica en producten om veilig te bruinen.

 

 

De Ergosun chipkaart

 

Wij werken met een pre-paid chipkaart. Dat wil zeggen dat wanneer u éénmalig oplaadt, u bij een volgend bezoek eenvoudig met uw chipkaart uw zonnebankbeurt opneemt. Opladen is makkelijk en wij belonen u met extra aarde, van 10% tot 25% afhankelijk van het opgeladen bedrag. De chipkaart is te gebruiken in alle Ergosun zonnecentra.

 

Uiteraard is het ook mogelijk om zonder chipkaart te betalen, zo bepaal je zelf hoe vaak je komt zonnen. Het tarief wordt bepaald aan de hand van jouw huidtype. We raden je dan ook aan om één van onze zonnecentre te bezoeken zodat één van onze medewerkers jou de juiste type zonnebank kan voorstellen.

 

Wij plaatsen geen prijzen op onze site omdat de keuze van uw zonnebank enkel kan bepaald worden aan de hand van uw huidtype. Als u één van onze centra bezoekt kan onze medewerkster u zeker verdere info bezorgen.

 

 

 

Maak kennis met Ergosun!

 

 

  

 

 

 

 

 

 Ergosun in beeld