Onze populairste producten van That´so, PureSun en Tannymaxx zijn ook online te verkrijgen bij:Bij JohnBeerens.com shop je ook haarverzorging van 200+ top-
merken zoals CHI en Kevin Murphy. Bezorging bij u thuis of bij
1500+ DHL Parcelshops.

 

Onze openingstijden

Maandag t/m vrijdag:   09.00 - 21.00 uur                                    

Zaterdag:                     10.00 - 19.00 uur                                 

Zon- en Feestdagen:   10.00 - 17.00 uur                                          

Laad je op met de zon

Wij laden je op met zon en een goed gevoel. Jouw natuurlijke kleur is waar we starten. Met deskundig advies, de juiste producten  en de beste technologie helpen we jou een gezond kleurtje te krijgen. Met de Ergosun chipkaart betaal je gemakkelijk voor jouw zonsessie én doe je er veel voordeel mee. Regelmatig zijn er namelijk oplaadacties waarmee je een mooi bedrag gratis mag besteden in onze zonnestudio's!

Wie zijn wij?

 

Ergosun is een steeds vernieuwend zonnecenter. Onze keten telt momenteel 13 studio's in de omgeving van Antwerpen. Wij leggen steeds de nadruk op kwaliteit, hygiëne en comfort in een ontspannen sfeer.
Bij Ergosun krijgt u steevast persoonlijk advies en kan er desgewenst een individueel bruiningsprogramma up maat worden opgesteld. Ons zonnecenter volgt steeds de nieuwste trend en beschikt over de nieuwste toestellen met volledige climatisatie. Ergosun beschikt over ruime cabines waar u zich onmiddellijk op uw gemak.Onze cabines worden na elke beurt volledig schoon gemaakt en de handdoeken vervangen. Op deze manier geniet u steeds van een optimale netheid tijdens het zonnen. We bieden tevens een compleet assortiment aan van verzorgingscosmetica en producten om veilig te bruinen.

 

 

De Ergosun chipkaart

 

Wij werken met een pre-paid chipkaart. Dat wil zeggen dat wanneer u éénmalig oplaadt, u bij een volgend bezoek eenvoudig met uw chipkaart uw zonnebankbeurt opneemt. Opladen is makkelijk en wij belonen u met extra aarde, van 10% tot 25% afhankelijk van het opgeladen bedrag. De chipkaart is te gebruiken in alle Ergosun zonnecentra.

 

Uiteraard is het ook mogelijk om zonder chipkaart te betalen, zo bepaal je zelf hoe vaak je komt zonnen. Het tarief wordt bepaald aan de hand van jouw huidtype. We raden je dan ook aan om één van onze zonnecentre te bezoeken zodat één van onze medewerkers jou de juiste type zonnebank kan voorstellen.

 

Wij plaatsen geen prijzen op onze site omdat de keuze van uw zonnebank enkel kan bepaald worden aan de hand van uw huidtype. Als u één van onze centra bezoekt kan onze medewerkster u zeker verdere info bezorgen.

 

 

De gezonde voordelen van Ergosun

 

- Onder invloed van UV-B maakt ons lichaam vitamine D aan

- Laat de huid wennen aan de vakantiezon

- Rugklachten en spierpijn verminderen

- UV-stralen zijn ideaal bij het tegengaan van een jetlag

- UV-licht helpt de cholesterolspiegel te verlagen

- UV-licht heeft een gunstig effect op verschillende huidziektes

- De zonnebank heeft hetzelfde effect als de natuurlijke zon, waardoor je dus ook voor en na je zwangerschap gewoon mag komen zonnen. Uiteraard wel met mate.

 

Maak kennis met Ergosun!

 

 

 

Onze zonnebanken

 

De zonnebanken van Ergosun zijn voor ieder wat wils. Van lichte zonnebanken tot sterke zonnebanken, uw huidtype bepaalt uw keuze.

 

> Basic

3 Ultra Performance Plus-gezichtsbruiners inclusief 2 UV-B-spaghetti-lampen zorgen voor een perfecte bruining. En met comfort bij de standaardversie zit het wel goed: het extra brede Body Shape-ligvlak en Comfort Cooling zorgen voor een ontspannen zonsessie. De overzichtelijke cockpit met duidelijke symbolen maakt de bediening uiterst eenvoudig. Het nieuwe 3D-Sound-systeem met subwoofer, MP3-dock-in en SD-card-slot garandeert optimaal genieten van muziek. Voor een perfecte bruine teint rondom zorgen de nekbruiners.

 

 

> Medium

Het ruim opgevatte Body Shape-ligvlak garandeert een ontspannen zonsessie. Door de overzichtelijke cockpit met duidelijke symbolen is de bediening uiterst eenvoudig. Dankzij Climatronic en Aqua Fresh & Aroma gaat men bij een langere zonsessie niet transpireren. Het nieuwe 3D-Sound-systeem inclusief subwoofer garandeert een klankspektakel van buitengewone klasse. De nekbruiners zorgen voor een perfecte bruine teint van het hele lichaam. Mood Lights in verwisselbare kleuren en Ambient Lights in Blue, Red, Magenta of Yellow hullen u in sfeervol licht. De beste bruiningsresultaten zonder

verhoogd zonnebrandrisico wordt gegarandeert door het Optimized

Performance.

 

 

> High

Door gemodificeerde UV-lagedruk lampen in het lichaamsbereik en Ultra Performance Plus-technologie met glasreflectoren inclusief extra UV-B-spaghetti-lampen en speciale filters in het gezichtsbruinerbereik worden nog betere bruiningsresultaten bereikt.

 

 

 

 

 

> Premium

52 UV-lampen zorgen voor een intense bruine teint. Ook het nieuwe

gezichtsbruiner systeem met 4 Ultra Performance-hogedruk units en

3 extra UV-B-spaghetti-lampen laat niets te wensen over; aangevuld

met 2 krachtige schouderbruiners met Ultra Performance-technologie. Ook wat betreft comfort is aan alles gedacht, waardoor een zonsessie een heerlijke ervaring wordt. Met Climatronic

Plus wordt de individuele comfort-temperatuur sneller bereikt en gedurende de volledige bruiningscyclus constant gehouden. Dat wordt mogelijk gemaakt door de transparante acrylschermen aan hoofd- en voeteneinde. Aqua Fresh & Aroma kunnen zich hier volop ontplooien. Het 3D-Sound-systeem zorgt niet alleen voor een perfect, maar

dankzij MP3-Dock-in en SD-Card-slot ook voor geheel individueel muziekgenot. Het hoogste comfort wordt geboden door de

innovatieve bedieningscockpit met duidelijke symbolen & Voice Guide.

Dankzij de nieuwe OptimizedPerformance worden nu nog betere

bruiningsresultaten bereikt.

 

 

> High Pressure

Deze exclusieve zonnebank zorgt voor een gelijkmatig gebruinde huid over het gehele lichaam en gezicht. De speciale lampen ter hoogte

van uw nek en schouders zorgen ervoor dat ook de moeilijk bereikbare plaatsen een egaal bruine teint krijgen.  Deze zonnebank biedt diverse individeel in te stellen opties zoals verschillende ventilatietoepassingen, verkoelende nevelsprays, regelbare luchttemperatuur en een afzonderlijke ligvlakkoeling.

 

 

 

> Open Sun Pilot

6 Ultra Performance-hogedruk eenheden zorgen voor een intensieve bruining van het gezicht en het bovenlichaam. Dit alles wordt aangevuld met 2 handbruiners. Bijkomend zorgen 2 UV-B lampen voor een zeer lang blijven bruinend effect. Optioneel worden door 12 UV-lampen in de transparante zitkuip ook de nek- en rugstreek gebruind. De comfortabele zitpositie, de brede handvlakken en de grote voetsteunen beloven een ontspannen zonsessie. De centraal geplaatste lichaamsventilator en de standaard aromafunctie maken zonnen met de Open Sun Pilot bijzonder verfrissend.

 

 

 

 

> That'so spraycabine (Bruin zonder zon)

De That'so spraycabine geeft een mooie egale bruine kleur in slechts 6 seconden! Bekijk de pagina 'bruin zonder zon' voor meer informatie. De spraycabines zijn te vinden op de locaties Duffel, Wilrijk, Schoten, Beveren, Heist-o/d-Berg en Aartselaar.

 

 

 

 

 

 

 Ergosun in beeld