Onze populairste producten van That´so, PureSun en Tannymaxx zijn ook online te verkrijgen bij:Bij JohnBeerens.com shop je ook haarverzorging van 200+ top-
merken zoals CHI en Kevin Murphy. Bezorging bij u thuis of bij
1500+ DHL Parcelshops.

 

Onze openingstijden

Maandag t/m vrijdag:   09.00 - 21.00 uur                                    

Zaterdag:                     10.00 - 19.00 uur                                 

Zon- en Feestdagen:   10.00 - 17.00 uur                                          

Laad je op met de zon

Wij laden je op met zon en een goed gevoel. Jouw natuurlijke kleur is waar we starten. Met deskundig advies, de juiste producten  en de beste technologie helpen we jou een gezond kleurtje te krijgen. Met de Ergosun chipkaart betaal je gemakkelijk voor jouw zonsessie én doe je er veel voordeel mee. Regelmatig zijn er namelijk oplaadacties waarmee je een mooi bedrag gratis mag besteden in onze zonnestudio's!

Bruin zonder zon

 

Veilig bruinen staat voorop bij Ergosun. Zo kan je bij ons ook snel & vrij UV-vrij bruinen. Heb je een gevoelig huidtype? Mag je om welke reden dan ook niet zonnen? Bijvoorbeeld omdat je nog geen 18 jaar bent? Wij helpen je graag aan je gewenste teint met onze automatische spraytanmachine. Egaal, zonder zon, maar met vitamine E. Bruin zonder zon in slechts 6 seconden!

 

De bruin zonder zon spraycabines zijn te vinden op de locaties Duffel, Wilrijk, Schoten, Beveren, Heist-o/d-Berg, Antwerpen Plantin, Ekeren, Aartselaar, Leuven en Borgerhout. Behandeling op afspraak, bel hiervoor naar de locatie van jouw keuze.

 

Bekijk onderstaande video voor een demonstratie:

 

 

 

10 gouden regels voor de perfecte spray tan

 

1. Draag wijd zittende kleding op de dag van de spray tan, dit voorkomt vlekken en striemen.

 

2. Zorg ervoor dat alle make-up goed van de huid verwijderd is.

 

3. Gebruik geen bodylotion of andere verzorgingsproducten op de dag van de spray tan.

 

4. Zorg ervoor dat de huid goed gescrubd is de dag vóór de spray tan.

 

5. Wacht 4-6 uur met een douchebeurt na een spraysessie.

 

6. Kijk uit met het gebruik van deodorant. Deze kan vlekkerig uitslaan na het gebruik van de spray tan.

 

7. Vermijd sporten en andere actieve bezigheden op de dag van de spraysessie om zweten te voorkomen. Zweten kan vlekken veroorzaken.

 

8. Verzorg de huid de dagen na de spray tan met de juiste producten, zoals een rijke, hydraterende bodylotion om de tint van de spraysessie langer te behouden.

 

9. Geef altijd duidelijk aan wat uw wensen zijn, zodat de specialist daar rekening mee kan houden.

 

10. Voor het beste resultaat kunt u het beste elke 2 weken een sessie ondergaan. En vergeet vooral niet uw kennissen het geweldige resultaat te laten zien!

 

 

Nog geen 18 jaar?

Wanneer u jonger dan 18 jaar bent, mag u nog geen gebruik maken van zonneapparatuur. Wetenschappers en huidspecialisten hebben vastgesteld dat het voor jonge mensen beter is wanneer ze niet te veel zonlicht te krijgen (dat geldt ook voor de buitenzon!) Tot het achttiende levensjaar is de huid nog in ontwikkeling waardoor huidsschade door eventuele verbranding, het risico vergroot op de ontwikkeling van huidkanker op latere leeftijd. Ergosun staat volledig achter de regel dat u voorzichtig met uw huid omgaat. De ‘niet onder de achttien’-regel is dan ook, net als andere maatregelen om huidkanker te voorkomen, erg belangrijk.

 

De bruin zonder zon spraycabine brengt de oplossing. Ook als je nog geen 18 jaar bent is dit de ideale oplossing voor een mooie egale bruine huid. De automatische spraycabine geeft je de bruine teint die bij je past.

 

Producten

Wil je na je spray tan graag je bruine kleurtje zelf bij kunnen houden? Dan hebben wij de juiste producten die hetzelfde effect hebben als de spray die uit de automatische machine komt. Ook handig voor een bruine kleurtje dat je graag wilt hebben voor dat ene feestje.